Er du ikke en utvikler er kanskje ikke en beta for deg

18. juni 2011 kl. 13.22 - av Lasse Olsen

Tips og how to´s

For hver gang Apple kommer med et nytt operativsystem i beta (iOS og OS X) så er det mange som installerer betaen på sitt device. Dette selv om de ikke er en utvikler. Selvfølgelig er det fullt forstålig fordi det er spennende å prøve det nye, men du burde tenke deg om to ganger før du utsetter ditt device til test-versjon.

Fordi beta er en beta. Det er noe som ikke er helt ferdig og trengs mer jobb. Mye likt alt Google gjør av nye tjenester.

Det er en ting om operativsystemet og appsene til Apple funger. De gjør sikkert det, ihvertfall til en større grad, fordi betaene til Apple pleier å være ganske bra. Det som er verre er alle de andre appsene du har. Mange av din favoritt apps vil ikke fungere ordentlig på en beta Apple har lagt ut. Driten vil rett og slett kræsje.

Man kan nedgradere operativsystemet hvis man vil til det originale 4.3.3., men det kommer med litt jobb. Hvis du vil vite hvordan så les gjerne gjennom denne gjennomgangen.

, , ,

Om Lasse Olsen

En drømmende blogger som elsker å tenke på den gode side. Elsker teknologi, klemmer og lange promenader med en Golden Retriever. Har desverre ingen Golden Retriever og folk begynner å reagere på at jeg tar hundene deres på stranda så hvis noen har en så send meg en mail.

Se alle artikler av Lasse Olsen